top of page

BETON CIRÉ WANDAFWERKINGEN

Beton ciré is een trend op dit moment en past in elk interieur.

BASEBETON/BETON-CIRÉ

Bent u opzoek naar een stoere, naadloze en waterdichte afwerking dan is basebeton de oplossing voor u. Basebeton is een naadloos en waterdicht product. dus ideaal voor uw badkamer, keuken en toilet. Heeft u een badkamer met tegelwerk geen probleem. Wij kunnen hier overheen met dit sterke product zonder dat u sloopwerkzaamheden hoeft te verrichten. Vanaf nu geen last meer van het schoonmaken van uw voegen. Dit product is in 50 verschillende kleuren te bestellen en heeft u een speciaal project kunnen wij altijd nog Ral kleuren bestellen.

 

Bent u opzoek naar een professionele beton ciré verwerker. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze werkzaamheden bestaan voor 80% uit beton ciré projecten. En onze mensen hebben de kennis en ervaring om u goed advies te geven.
 

OXIDESTUC

Wilt u een exclusieve en chique wand dan is oxidestuc iets voor u. Dit is een nieuw product op de markt waar staal deeltjes in zitten net iets anders dan de kalk pleisters van een aantal jaren geleden. Deze staaldeeltjes geven een super gaaf en stoer effect welke toepasbaar zijn op een  keukenwand, wc of een mooie wandafwerking in de woonkamer.

Dit product is in 6 kleuren te bestellen. In de kleur Brons, Aluminium, Staal, Koper, Goud en Roest.

SICHTBETON

Heeft u altijd al een stoere wandafwerking gewild met een uitstraling van gestort beton? Dan is sichtbeton een afwerking voor u. Super mooi voor op de openhaard woonkamer wand of in het trappengat.

Er zijn hier 3 soorten kleuren van:

Light grey, mid grey en dark grey.

DECORATIEVE WANDAFWERKING

Brander stucco matt,glans en beton

Dit is een pleister met een traditioneel stucco-effect voor binnen die wij aanbrengen met de spaan in twee handelingen. Er is hier een matt product van een glans pleister en een beton variant. wij werken deze af met een wax zodat de muur daarna reinigbaar is. 

U heeft een keuze uit 53 kleuren.

Ardex Pandomo

Ardex producten staan bekend om hun snelle droging en soepele verwerking. Zo geld dit ook voor de ardex pandomo.

Dit product is slijtvast soepel te verwerken en zorgt voor een mooie grijze betonlook. 

Wij behandelen deze met de ardex sealer of de ardex steen-olie.

Met pandomo wall brengt u uw ideeën tot leven.

Dit product beschikt over 20 kleuren.

Beton cire wanden : Producten
bottom of page